Hotellet set fra øst.

 

Hotel Klithus Mandø ligger på øen Mandø midt i Naturpark Vadehavet.

Den naturskønne ø er kendt for sit rige dyre- og fugleliv, smukke solnedgange og børnevenlige strande.

  • Vi har en hyggelig Restaurant og Cafe med mange forskellige retter. Vi er kendt for god veltillavet dansk mad med store portioner.
  • Vore lyst indrettede værelser er med egen terrasse, gratis WiFi og fladskærms-tv samt eget badeværelse med badekar/bruser.
  • Festlokale til fx familiens store sammenkomster og fester eller til grupper, kurser og konferencer. Vi har plads til selskaber på op til 150 gæster.
  • Vi har Open air Wellness Center med spa og sauna placeret i klitterne og med storslået udsigt over hele øen.

 


car

 

 

Gør som trækfuglene – tank op på Mandø

Aktiviteter
Mandø har med sin enestående natur og beliggenhed i Nationalpark Vadehavet en række spændende tilbud til gæster, som ønsker afslapning og ro i omgivelserne.
Her har familien tid til børnene og hinanden. Der er rigtig mange muligheder for aktiviteter og oplevelser.
Bl.a. med hestevogn ud til sælerne eller efter østers. Med traktorbus til Koresand. Gåture eller cykelture øen rundt. Jagtture eller fuglekiggeri. Besøg på møllen eller på museet. Eller bare vandring på vaden. Flere virksomheder har guidede ture.

mandø ebbevej

flood risk

Kør sikkert til Mandø!

Flod og ebbe ved Låningsvejen

Man kan sagtens køre til Mandø i egen bil, autocamper eller campingvogn.
Låningsvejen er 60 cm højere end havbunden - men man skal imidlertid altid sikre sig, at den aktuelle vandstand muliggør kørsel i egen bil m.m.!
Se DMI's vandstandsmålinger ved Mandø!
Ved faldende vandstand er tabelværdien negativ. Det betyder, at tabelværdien skal lægges til Låningsvejens højde for at beregne Låningsvejens højde over havoverfladen!
For alle negative tabelværdier ved faldende vandstand er Låningsvejen farbar for al trafik.
Ved stigende vandstand er tabelværdien positiv. Det betyder, at tabelværdien skal fratrækkes Låningsvejens højde for at beregne Låningsvejens højde over havoverfladen!
For alle positive tabelværdier ved stigende vandstand vil Låningsvejen være farbar for al trafik - dog kun op til +60 cm..

 Klithus Mandø